20.04.2021 TARİHLİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ VE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIM İLANI NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Rektörlük Ortak Dersler Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Diş Hekimliği Fakültesi Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) Bölümü Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Rektörlük Yabancı Diller Bölümü Öğretim Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.

Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı  Öğretim Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonuçları için tıklayınız.