T.C. Cumhurbaşkanlığı Staj Seferbirliği Projesi

“Değerli Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kariyer Kapısı, istihdamda liyakat ve yetkinliğin artırılması, iş / staj ilanlarının kamuoyu ile etkin, şeffaf ve güvenilir bir şekilde paylaşılması için e-Devlet entegrasyonu ile geliştirilen dijital kariyer platformudur. Staj Seferberliği Projesi üniversitelerde eğitim gören ve staj yaparak deneyim kazanmak isteyen öğrencilerin liyakat ilkelerine dayalı ve fırsat eşitliği sağlayan Kariyer Kapısı platformu üzerinden staj imkânı yakalamasına olanak sağlamaktadır. Platform üzerinden açılan ilana başvuran adaylar, işverenler tarafından; Akademik / Mesleki, Sanatsal / Sosyal ve Sportif Yeterlikleri üzerinden değerlendirilmektedir. Staj teklifi gönderme aşamasında adayların kimlik bilgileri işverenlerin erişimine açılmamaktadır. Bu sayede adaylar sadece sahip oldukları nitelikler özelinde değerlendirilmekte ve fırsat eşitliğine sahip olmaktadır.

22 Şubat-22 Mart tarihleri arasında ilgili platform üzerinden başvuru yaparak müfredatınızda yer alan yaz stajınızı  başvuru sonucuna göre belirtilen adreste gerçekleştirebilirsiniz.”

T.C. Staj Seferbirliği Sıkça Sorulan Sorular için tıklayınız.

Başvurular için https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.