Haberler ve Duyurular

events image

29 Mart 2022 Akademik Kadro İlanı Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği İngilizce Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı Nihai Değerlendirme Sonucu

events image

29 Mart 2022 Akademik Kadro İlanı Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme ve Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi Alımı Nihai Değerlendirme Sonucu

events image

29 Mart 2022 Akademik Kadro İlanı Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Alımı Nihai Değerlendirme Sonucu

events image

29 Mart 2022 Akademik Kadro İlanı Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Programı Öğretim Görevlisi Alımı Nihai Değerlendirme Sonucu

events image

29 Mart 2022 Akademik Kadro İlanı Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Alımı Nihai Değerlendirme Sonucu

events image

29.03.2022 Akademik Kadro İlanı Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği (İngilizce) Bölümü Araştırma Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

events image

29.03.2022 Akademik Kadro İlanı Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

events image

29.03.2022 Akademik Kadro İlanı Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı Programı Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

events image

29.03.2022 Akademik Kadro İlanı Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme ve Teknikleri Programı Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

events image

29.03.2022 Akademik Kadro İlanı Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

08 Nisan 2022

Swiss Otel Resort Bodrum Beach Sektör İş Birliği

02 Mart 2022
events image

Rektörümüz Prof Dr. Özgür Çengel 2-3 Mart İstanbul Üniversite Tanıtım Günleri’nin açılışını gerçekleştirdi.  Tanıtım Fuarı’nda İstanbul Galata Üniversitesi olarak yerimizi aldık, aday öğrencilerimizle buluşmayı heyecanla bekliyoruz.

28 Şubat 2022
events image

Doç.Dr. Caner Giray’ın başyazar olduğu araştırması Journal of Business Research Dergisi’nde yayınlanmıştır.

Üniversitemiz öğretim üyesi Doç.Dr. Caner Giray’ın başyazar olduğu araştırması dünyanın pazarlama ve yönetim bilimleri alanındaki en önemli dergilerinden biri olarak kabul edilen Journal of Business Research Dergisi’nde yayınlanmıştır.

Makaleye erişim için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

28 Şubat 2022
events image

Yeni kimlik kartı çıkartma için ücret ödemelerine dair karar

24 Şubat 2022

Ulusal Staj Programı

Gençlerimizi kamu kurumları ve gönüllü özel sektör kuruluşları ile buluşturan #UlusalStajProgramı başvuruları devam ediyor.

Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2022

17 Şubat 2022
events image

New Jersey City Üniversitesi 2022-2023 Akademik yılı için başvurular başlamıştır

28 Aralık 2021
events image

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ 18. ULUSLARARASI İSTANBUL MUTFAK GÜNLERİ’NE LEZZET KATTI

18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde İstanbul Galata Üniversitesi öğrencileri pişirdikleri yemeklerle birçok kategoride ödüle layık görüldü.

18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 22-25 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile gerçekleştirilen ve geçmişte yapılan başarılı organizasyonlarla “Kıtalararası (Continental)” unvanı da almış olan Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, 17 yıldır aralıksız düzenlenmekte ve Türkiye’nin öğrenci ve genç şeflerine de yıllardır uluslararası düzeyde yarışmalara katılma imkânı sağlamaktadır.

03 Aralık 2021
24 Kasım 2021

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimiz beyaz önlüklerini giydi

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Önlük Giyme Töreni, Diş Hekimleri Günü vesilesiyle 22 Kasım 2021 Pazartesi günü gerçekleştirildi. Mütevelli Heyeti Başkanımız Nilüfer Bulut, Mütevelli Heyeti Üyelerimizden Laki Vingas ve Ayşe Cevahir, Rektörümüz Prof. Dr. Özgür Çengel ve Diş Hekimliği Fakültemizin kıymetli öğretim üyeleri, 2020-2021 ve 2021-2022 akademik yıllarında eğitim gören birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimize beyaz önlüklerini giydirdi.

18 Kasım 2021

Öğrenci Temsilci Seçimleri

18 Kasım 2021

PARAZİT FİLM ANALİZİ

GALATA Film Club’ın ilk etkinliği Parazit filminin analiziyle başlıyor 🎬

Tüm öğrencilerimizin katılımına açık olan etkinliğe filmi seyredip gelmenizi öneririz 🎞

10 Kasım 2021
events image

Psikolojik Danışmanlık Birimimiz Olduğunu Biliyor muydunuz ?

18 Ekim 2021
events image

Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz Tarihi Yarımada Tekne Turunda biraraya geldi.

Ailemize yeni katılan öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Tarihi Yarımada Tekne Turunda keyifli anlar yaşandı. Üniversite hayatlarının ilk günlerinde öğrencilerimizin yanında olmak; akademisyenlerimiz ve idari yöneticilerimizle tanışmalarını sağlamak istedik. Bir yıldır hasret kaldığımız öğrencilerimizle de özlem gidermiş olduk. Gezimize katılan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Özgür Çengel’e ve akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

10 Eylül 2021

2021-2022 Eğitim-Öğretim Sistemi Hakkında Bilgilendirme

Üniversitemizin 2021-2022 akademik yılı 11 Ekim 2021 Pazartesi günü başlayacaktır.

Üniversitemizde hazırlık sınıfı, önlisans programları ve lisans bölümlerinde AKTS değeri temel alınarak %40’ının uzaktan öğretim, %60’ının yüz yüze öğretim yoluyla verilmesine karar verilmiştir...

18 Ağustos 2021
events image

"Öğrencilerimizin Gözünden İstanbul" fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Mütevelli Heyeti Başkanı Nilüfer Bulut'u vekaleten Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Dila Bulut ve Rektörümüz Prof. Dr. Özgür Çengel "Öğrencilerimizin Gözünden İstanbul" adlı fotoğraf sergisinin açılışını yaptı. Sergimiz Tanıtım Günlerimiz boyunca Galata Kampüsümüzde gezilebilecek.

24 Temmuz 2021

Kürek Workshopu

Üniversitemiz öğrencileri Altınboynuz Spor Kulübü işbirliğiyle Haliç'te Kürek Workshop'una katılıp temel kürek eğitimi aldı.