Başvuru Formları

Türk Uyruklu Öğrenciler için Başvuru Formu, tıklayınız.

Yabancı Uyruklu Öğrenciler için Başvuru Formu, tıklayınız.

Yukarıdaki formu doldurduktan sonra handan.kurtulus@galata.edu.tr adresine gönderiniz.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

İstanbul Galata Üniversitesi Kütüphanesi modern, son teknoloji ve donanımlı alt yapısı bulunan bir alanda hizmet vermektedir. Koleksiyonumuzda bulunan yayınlar, Anglo Amerikan Kataloglama Kurallarına göre kataloglanmakta, açık raf düzeninde Library of Congress (LC) sınıflama sistemi kullanılarak raflara yerleştirilmektedir. Kütüphanede mevcut bütün materyallerin bibliyografik kayıtları Yordam Kütüphane Otomasyon programı kullanılarak elektronik ortama aktarılmakta ve internet üzerinden kullanıcılarımızın hizmetine sunulmaktadır.

KÜTÜPHANEMİZ

Ekibimiz

Hülya TEKGÜL Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı hulya.tekgul@galata.edu.tr
Serhat UYLUKÇU Kütüphaneci serhat.uylukcu@galata.edu.tr