22 Nisan 2024

İstanbul Galata Üniversitesi Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakülte öğrencileri, 17 Nisan 2024 Çarşamba günü Eyüp Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle mesleğe ilk adım niteliği taşıyan beyaz önlüklerini giydi.

2023- 2024 Eğitim Yılı Önlük Giyme Töreni, Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Nilüfer Bulut, Rektör Sn. Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu, Mütevelli Heyeti Üyeleri Sn. Kezban Hatemi ve Sn. Prof. Dr. Hüseyin Hatemi, Bulut Eğitim Vakfı Başkan Vekili Sn. Nida Bulut, Genel Sekreter Sn. Murat Süslü, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Habibe Serap İnal, Diş Hekimliği Fakültesi Sn. Prof. Dr. Seda Bektaş’ın yanı sıra fakültelerin saygıdeğer akademisyenleri ve değerli velilerin katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul Galata Üniversitesi ailesi olarak, sevgili öğrencilerimizin meslek hayatlarında önemli bir dönemi temsil eden beyaz önlükleri giyme gururunu yaşadıkları için gönülden tebrik ediyor, fakülte ve meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

DİĞER DUYURULAR