18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günlerinde İstanbul Galata Üniversitesi öğrencileri pişirdikleri yemeklerle birçok kategoride ödüle layık görüldü. 18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 22-25 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile gerçekleştirilen ve geçmişte yapılan başarılı organizasyonlarla “Kıtalararası (Continental)” unvanı da almış olan Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, 17 yıldır aralıksız düzenlenmekte ve Türkiye’nin öğrenci ve genç şeflerine de yıllardır uluslararası düzeyde yarışmalara katılma imkânı sağlamaktadır.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında eğitim veren birçok üniversite ve özel eğitim kurumundan öğrencilerin katıldığı bu organizasyonda İstanbul Galata Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile Aşçılık Programından öğrenciler de yarışmacı olarak yer aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Özgür Çengel, yarışma alanında bulunarak öğrencilerimize destek oldu.
Türkiye’nin en büyük uluslararası Gastronomi Festivali ve Yarışması olan ve Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile gerçekleşen organizasyonda dereceye giren İstanbul Galata Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile Aşçılık Programı öğrencileri yarıştıkları kategorilerle birlikte aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
Düğün Pastası Kategorisinde altın madalya
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Ebru Yılmazer)
Ana Yemek Kategorisinde altın madalya
(Aşçılık Programı öğrencisi Emir Altan)
Pastacılık Kategorisinde gümüş madalya
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Rabia Şentürk)
Balık Kategorisinde bronz madalya
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Buse Nur Dülgere)
Makarna Kategorisinde bronz madalya
(Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Buğra Bakır)
alarak yaratıcılıklarıyla etkinliğe lezzet kattılar.
Fiziksel Çevre Kontrolü Dersi Yaz Öğretimi Başlıyor.
Devamı »Ağırlama Sektöründe Rekabetçilik Perspektifinden Yiyecek İçecek Üretimi ve Servisinin Önemi
Devamı »Araştırma Görevlisi Nihai Değerlendirme Sonuçları
Devamı »Devamı »
KAHVE101 Atölyesi
Devamı »Psikolog Olma Yolculuğu
Devamı »Klinik Psikoloji Semineri
Devamı »Sınai Mülkiyet Kanunu ile Getirilen Tüm Yenilikler, Marka Tescili, Patent ve Faydalı Model Tescili
Devamı »Dijital Girişimcilik, İş Geliştirme ve Yeni Nesil Meslekler
Devamı »İletişim ve Reklamcılık Kulübü Tarafından "Beslenme ve İletişim" Konulu Seminer Düzenlendi
Devamı »"Bedenin Mücadele Alanındır" İsimli Sergiyi Gezdik
Devamı »''VI. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi
Devamı »Kültür ve Mekan Araştırmaları Adlı Kitap Yayınlandı
Devamı »10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü
Devamı »İstanbul Galata Üniversitesi - TÖZOK İş Birliği Protokolü
Devamı »Kültür Rotalarının İzinde Kesişimler Sergisi
Devamı »İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ 18. ULUSLARARASI İSTANBUL MUTFAK GÜNLERİ’NE LEZZET KATTI
Devamı »İç Mimarlık Yüksek Lisans
Devamı »Klinik Psikolojiyi Tanıyoruz (Söyleşi)
Devamı »TART'lı Bir Gün atölyesi
Devamı »TART'lı Bir Gün Atölyesi
Devamı »Tasarımda Uygulama Söyleşisi
Devamı »Uluslararası Eğitim Psikolojisi Semineri
Devamı »Terapi Atölyesi
Devamı »Bıçak Takdim Töreni
Devamı »