Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Gstronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencilerimiz üniversitemizi temsilen 21. Uluslararası Mutfak Günleri Festivali’ne katıldı. 18-21 Aralık tarihleri arasında toplam 5 Kategoride katılan öğrencilerimiz; 4 Kategoride altın ve 1 Kategoride Bronz madalya aldılar.
Balık Tabağı Kategorisi - Edanur Karakaya - Altın Madalya
Restoran Tatlı Tabağı Kategorisi - Sude Tavukçu - Altın Madalya
Makarna Tabağı Kategorisi - Hüseyin Güden - Bronz Madalya
En İyi Üniversite Ekibi Kategorisi - Admer Şenay, Mine Uzun, Reyyan Bakır - Altın Madalya
Modern Türk Mutfağı Kategorisi - Ömer F. Tetik, Alanur Yıldız, Damla Varol - Altın Madalya
Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.