GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL TEMİNİ İHALESİ 2024

İhale No : 20240501
Başlangıç Tarihi : 10/5/2024 12:00:00 PM
Bitiş Tarihi : 5/17/2024 6:00:00 PM
Satın Alınacak Mal - Hizmet :

11 Kişi Güvenlik Görevlisi Personel Temini İhalesi işi Vakıf Yüksek Öğretim Kurunları İhale Yönetmeliğinin 16. maddesine göre Açık İhale usülü ile ihale edilecektir.

Talep Eden Birim : İDARİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
Satın Alan Birim : SATINALMA MÜDÜRLÜĞÜ
Satın Alma Usulü : AÇIK İHALE
Satın Alımın Yapılacağı Yer : İstanbul Galata Üniversitesi A Blok 1 Kat Toplantı Odası
Satın Alımın Yapılacağı Tarih : 5/17/2024 6:00:00 PM
İlgili Memur : Recep TAVAN - recep.tavan@galata.edu.tr
İstenilen Belgeler :

-          İhale Dökümanı Alındı Belgesi

-          İmza sirküleri

-          Vekaletname(vekil ise)

-          İmza beyannamesi (vekil ise)

-          Geçici Teminat Mektubu

-          Ticeret Odası Faaliyet belgesi

-          Ticaret sicil gazetesi

-          İş bitirme belgesi

-          Birim Fiyat Teklif Cetveli

-          Birim Fiyat Teklif Mektubu

-          Excell Fiyat  Listelerin yüklendiği Flash Bellek

-          İhaleye katılacak istekli firmanın en az 5.000.000,00 TL (BeşMilyonTL) tutarlı özel güvenlik mali sorumluluk sigortası poliçesi.

-          İhaleye katılacak istekliler için  Iso 9001 ve Iso 45001 ,Kalite belgeleri

-          İhaleye katılacak istekliler ihale konusu iş ile ilgili bir  Yükseköğretim kurumunda 12 aylık dönemler  boyunca ve 5 yıl içinde 2 dönem personel çalıştırdığını gösteren iş deneyim belgeleri.

-          Yer Görme Belgesi

-          İhaleye katılacak istekliler Güvenlik için Özel Güvenlik Faaliyet İzin Belgesini sunmak zorundadır.

İhale Dosya Ekleri :

20240501 - GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL TEMİNİ İHALESİ 2024

Açıklama : - İhaleye Kısmi Teklif verilemez. İhalede Kısım sayısı 1(bir)dir - İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir. - 1000 TRY (BİN Türk Lirası) karşılığı TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. Hesap Adı: İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ IBAN TR23 0001 2009 7510 0016 0030 72 hesaba işin adı, gerçek ve tüzel kişi unvanı, vergi ve kimlik numaraları belirtilerek yatırılır - Dekont karşılığında İdarenin adresinden İHALE ALINDI BELGESİ alınabilir. - İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur. - İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ tutarda geçici teminat vereceklerdir. - İstekliler tarafından teklifler İstanbul Galata Üniversitesi Satınalma Müdürlüğüne teslim edilecektir. İhalenin yapılacağı saate kadar ihale teklifleri alınacaktır. - Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 takvim günüdür.