Hakkında

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık programı, kurumların hedef kitlelerine etkili bir şekilde ulaşmasını, onlarla iletişim kurmasını ve kurumsal imaj oluşturmalarını sağlayan çok disiplinli bir alandır. Bu bölüm, öğrencilere iletişim, medya, pazarlama ve yaratıcılık gibi alanlarda kapsamlı bilgi ve beceriler kazandırır. Müfredat, iletişim bilimleri, halkla ilişkiler, reklamcılık, medya planlama ve marka yönetimi gibi temel dersler ile dijital pazarlama, kurumsal iletişim, kriz yönetimi ve sosyal medya stratejileri gibi uzmanlık derslerinden oluşmaktadır. Ayrıca kampanya yönetimi, medya ilişkileri ve etkinlik organizasyonu gibi uygulamalı dersler de bulunmaktadır. Mezunlar, halkla ilişkiler uzmanı, reklam ve marka yöneticisi, sosyal medya yöneticisi, kurumsal iletişim uzmanı, etkinlik ve organizasyon yöneticisi, pazarlama ve satış koordinatörü gibi çeşitli kariyer olanaklarına sahiptir. Programda deneyimli akademisyenler ve sektör profesyonelleri yer alırken, alanlarında uzman ve güncel bilgilere sahiptirler. Bu sayede öğrenciler, en son gelişmeleri ve uygulamaları öğrenme fırsatı bulurlar. Öğretim kadrosunun tecrübesi ve uzmanlığı, öğrencilerin teorik bilgilerini pratik yetkinliklerle desteklemelerine katkı sağlar.