Dijitalleşen Dünyada Liderlik ve Kadın

Rektörümüz Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu,  Düzce Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türkiye Liderlik İyileştirme Programı (TULİP) iş birliğiyle düzenlenen "Dijitalleşen Dünyada Liderlik ve Kadın" başlıklı panele konuk konuşmacı olarak katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun, Düzce Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Türkiye Liderlik İyileştirme Programı (TULİP) Başkanı Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Şule Çeviker Ay ve protokol üyelerinin katılımlarıyla Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleşen panelde Rektörümüz Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu, dijitalleşmenin yükseköğretim kurumlarına sağladığı avantajlar ve kadınların yükseköğrenimdeki katkı veren rolleri hakkında değerli görüşlerini paylaştı.

DİĞER DUYURULAR