İlk Lisans Mezuniyetimiz Haliç Kongre Merkezi’nde Gerçekleşti

2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimizi, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Mahinur Özdemir Göktaş'ın teşrifleri ve değerli katılımcılarımız ile birlikte dün Haliç Kongre Merkezi'nde büyük bir coşku ile gerçekleştirdik.

Sunuculuğunu Balçiçek İlter'in gerçekleştirdiği tören, mezunlarımızın yürüyüşü ile başladı. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu, Sn. Mütevelli Heyeti Başkanımız Nilüfer Bulut ve Sn. Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş'ın açılış konuşmaları gerçekleştirildi.

Üniversitemizi ilk üç derecede bitiren öğrencilerimize başarı plaketleri takdim edildikten sonra yaş kütüğe mezuniyet plakası çakma seremonisi yapıldı.

Akademik yıl içerisinde sanat, spor ve sağlık alanlarında kazandıkları başarılar ile Üniversitemizi onurlandıran öğrencilerimize Bambaşka Başarı Ödülleri verildi.

Mezunlarımız bölümleri ile birlikte sırayla sahneye gelip mezuniyet beratlarını aldıktan sonra İstanbul Galata Üniversitesi Mezuniyet Yemin'i okundu.

Mezunlarımız tüm salonun coşkulu katılımıyla 10'dan geri sayıp keplerini havaya atarak yeni hayatlarına merhaba dediler.

Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyor, mezunlarımıza her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatarak kariyer yolculuklarında başarılar diliyoruz!

Etkinlikten

DİĞER DUYURULAR