NATIONAL UNIVERSITY FOT SCIENCE AND TECHNOLOGY POLITEHNICA BUCURESTI UNIVERSITY

Erasmus+ Personel Hareketliliği – ikili anlaşmalar kapsamında Üniversitemizi ziyaret eden National University for Science and Technology Polıtehnıca Bucuresti University Center of Pitesti Department of Medical Assistance and Physical Therapy  akademisyenleri ile Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu,  Spor Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi  Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile  Beslenme ve Diyetetik Bölümleri akademisyenleri bir araya gelerek uluslararası iş birliğinin geliştirilmesi konusunda görüşmeler gerçekleştirdi.

14-15 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde ders de veren Prof. Constantin CIUCUREL, Assoc. Prof. Mariana Ionela TUDOR, Assoc. Prof. Elena Ioana ICONARU, Üniversitemizin Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Beslenme ve Diyetetik Bölümleri akademisyenleri ile  Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen  görüşmede ayrıca öğrenci ve personel hareketliliği ve ortak bilimsel çalışmalar oluşturulması konusunda planlamalar yapılarak ilk adımlar atılmıştır.

Üniversitemizin uluslararası tanınırlığı ve öğrencilerimize eğitim yolculuklarında katkı sağlayacak yurtdışı deneyimi konusunda ışık tutan İstanbul Galata Üniversitesi ailesi olarak hedeflediğimiz doğrultuda ulusal ve uluslararası alanlarda çalışmalara devam etmekteyiz.

Etkinlikten

DİĞER HABERLER