Üniversitemiz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelli bireylerle ilgili bilgilendirme, bilinçlendirme, yönlendirme, danışmanlık, sosyal ve mesleki rehabilitasyon hizmetlerinde iş birliği yapmak üzere bugün biraraya geldi.

Üniversitemiz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi engelli bireylerle ilgili bilgilendirme, bilinçlendirme, yönlendirme, danışmanlık, sosyal ve mesleki rehabilitasyon hizmetlerinde iş birliği yapmak üzere bugün bir araya geldi. Yapılan toplantıda engelli öğrencilerimize, çocuklara ve kadınlara yönelik sosyal sorumluluk kapsamındaki etkinlik ve faaliyetlerin planlanması ve organizasyonunda yapılacak olan iş birliğinin ana hatları görüşüldü.
Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Şeyma AYDINOĞLU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru NERGİS, Genel Sekreterimiz Dr. Murat SÜSLÜ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sami MENGÜTAY, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Cengiz GÜLER ve Öğr. Gör. Murat ERTÜRK, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Durmuş Gülmez ile İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Engelliler Şube Müdürlüğü Kurum Müdürü Suna HAYIRLIOĞLU, 
Eğitim Birimleri Şefi M.Merve ÖZÇAKIR, Eğitim Koordinatörü Oktay KAHRIMAN, Spor Hizmetleri Koordinatörü Hacı Yusuf AŞKISEVEN katıldılar. İş birliğinin hayırlı olmasını temenni eder, katılımcılara teşekkür ederiz.

DİĞER HABERLER